ABOUT US

 

 Wij zijn vijf jonge journalisten met een hart voor alle verhalen. Deze brengen we zowel geschreven als audiovisueel, zodat ze zo goed mogelijk tot hun recht komen. Wij heten Interlace, omdat we geloven in verwevenheid met elkaar, met ons publiek en onze verhalen. Deze verwevenheid willen we uitstralen door de betrokkenheid elke keer te belichten. Op die manier geven we uw verhaal dat typische Interlace-tintje mee. Bent u benieuwd? Bekijk dan ons portfolio en laat u inspireren.

Meet The Team

Rawina van de Vegte

  • LinkedIn - White Circle

Thinking out of the box.  Dat is mijn motto. Nieuwe ideeën bedenken en net weer elke keer een stukje de grens verleggen. Ik ben visueel ingesteld en hou van het vertellen van verhalen door middel van beeld.  

Iris Heijnen

  • LinkedIn - White Circle

Ik ben een échte schrijver. Of het nou portretten zijn, boeken of juist korte zakelijke interviews: ik draai er mijn hand niet voor om. Door mijn brede interesse weet ik elk verhaal op een verrassende manier vorm te geven. Ik denk graag met u mee hoe we uw verhaal zo aantrekkelijk mogelijk kunnen maken voor de doelgroep. Dus heeft u een ervaren schrijfster nodig? Stuur dan een mailtje naar Interlace Media.

Sanne de Lijster

  • LinkedIn - White Circle

Als journalist heb ik een brede interesse voor diverse onderwerpen, maar richt mij het liefst op sport. Ik ben zowel schrijvend als audiovisueel journalist met een voorkeur voor video.  Op school word ik opgeleid tot audiovisuele journalist en mijn schrijven ontwikkel ik door mijn werk bij een lokale krant. Ik ben als journalist dus breed inzetbaar voor uiteenlopende opdrachten en wil dat voorlopig ook graag zo houden.

Jeffrey Hage

  • LinkedIn - White Circle

Met een (reportage)microfoon in mijn hand op locatie, ben ik in mijn element. Helemaal als die locatie een festival is!

Lieke van Scheppingen 

  • LinkedIn - White Circle

Voor geschreven artikelen of audiovisuele producties kunt u altijd bij mij terecht. Ik heb een brede interesse, maar als juf en journalist ligt mijn focus vooral bij kinderen en onderwijs.